Lid worden

Gezellig en ongedwongen andere mensen ontmoeten, vriendschappen opbouwen en samen leuke activiteiten ondernemen in Drenthe, Gelderland en Overijssel?

Dat kan bij Fun2Meet.nl

Wie, wat, waar, waarom en hoe

Fun2Meet is een activiteitensite voor gezellige mensen tussen in de leeftijd van 30 t/m 70 jaar.  De activiteiten worden door en voor leden van Fun2Meet georganiseerd en vinden plaats in Drenthe, Gelderland en Overijssel. Gezellige mensen die niet in deze provincies wonen, mogen natuurlijk lid zijn en deelnemen, maar de activiteiten die via deze site gepromoot of georganiseerd worden, vinden allemaal plaats in Drenthe, Gelderland en Overijssel.

Misschien ben je ergens nieuw komen wonen, of wil jij (of willen jullie als stel) graag nieuwe mensen leren in je woonplaats/regio. Of misschien wil je gewoon je agenda vullen met leuke activiteiten en je kennissen- en vriendenkring uitbreiden. Het kan allemaal bij Fun2Meet!

Activiteiten waar jij je via deze website voor op kunt geven, zijn bijvoorbeeld creatieve – of kookworkshops, wandelingen, spelletjesavond thuis, etentjes, uitgaan (bioscoop, borrelen, stappen etc), concertbezoek, datingactiviteit, kanoën, barbecueën etc.

Regels, waarden en normen

Ja, die hebben wij: de belangrijkste is dat je respect voor elkaar hebt en met respect met elkaar omgaat. Iedereen is welkom, zolang jij je positief opstelt en zelfstandig aan activiteiten deel kunt nemen. Respectvol en correct met elkaar omgaan: dat vinden wij belangrijk.

Even rekening houden met elkaar, wanneer iemand voor het eten even een momentje stilte wil, valt daar ook onder.

Wanneer het team Fun2Meet van mening is dat een activiteit niet thuishoort op deze site, kan het zijn dat je mail ontvangt en dat je activiteit wordt aangepast of wordt verwijderd. 

Verder gaan wij er vanuit dat wanneer jij je aanmeldt, je ook gewoon naar de activiteit gaat. Natuurlijk kan er iets privé tussenkomen waardoor je niet kunt gaan, maar laat het de organisator dan meteen weten. Soms zijn er reserveringen gemaakt en het is uiterst vervelend om die dan alsnog weer te moeten afzeggen en/of ergens staan te wachten op deelnemers die niet gaan komen. Dat heeft ook te maken met respect voor elkaar, de waarden en normen die wij ook op deze site na willen streven.

Privacy

Wij willen een profielfoto van je ontvangen – meteen bij je aanmelding – zodat alle deelnemers al wel een indruk van elkaar krijgen en elkaar snel herkennen bij activiteiten.

I.v.m. privacy is het helaas niet mogelijk om activiteiten en deelnemers te “bekijken” voordat je voor je lidmaatschap hebt betaald (m.u.v. een proeflidmaatschap) en je profiel en lidmaatschap door ons zijn goedgekeurd. Maar wil je toch al wat bekijken en een indruk krijgen, kijk dan op onze homepagina en like onze facebookpagina

Kosten

Het lidmaatschap van Fun2Meet bedraagt maar Euro 25,- per jaar. Daarna kun je kiezen uit gratis activiteiten en activiteiten waar kosten aan verbonden zijn. Voor sommige dien je bijvoorbeeld tickets aan te schaffen of de kosten vooraf aan de organisator te betalen. Indien je niet op tijd betaalt, kun je van de deelnemerslijst worden gehaald.

Goed om te weten is dat door jouw lidmaatschap de kosten van de website (o.a. onderhoud) worden betaald, maar dat er diverse goede doelen – passend bij de waarden en normen van deze website – worden gesteund. Per jaar wordt bekeken welk doel/welke doelen dat zijn. Deze website heeft namelijk geen winstoogmerk.

En als stel dien je gewoon beiden een eigen profiel aan te maken om deel te kunnen nemen aan de activiteiten.

Kinderen t/m 12 jaar mogen wat ons betreft mee met een aantal activiteiten, waarbij de organisator aangeeft dat zij welkom zijn. Verzoek aan de organisator om dit dan ook duidelijk te melden bij de activiteit.

Een lid is welkom om een introducé eenmalig mee te nemen. Uiteraard alleen na aanmelding en goedkeuring door de organisator van de betreffende activiteit. Ook dient dit gemeld te worden als opmerking door het lid bij de activiteit. Uiteraard kan een introducé ook meteen een abonnement afsluiten en al lekker rondkijken op de site.

Het spreekt voor zich dat een introducé na deze kennismaking welkom is om lid te worden. Deze dient dan een profiel aan te maken (het is dus niet de bedoeling om vaker mee te gaan als introducé. In speciale situaties kan er goedkeuring worden aangevraagd bij het Team via info@fun2meet.nl).

Verantwoordelijkheden

De organisatie is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of uitvoering van een activiteit. Wel mag nadien een bericht gestuurd worden naar info@fun2meet.nl wanneer je er toch nog iets over wilt melden. In een uiterst geval kan de organisator van deze betreffende activiteit een bericht ontvangen van Fun2Meet n.a.v. dit bericht.

Een deelnemer kan – na een eerdere waarschuwing – van Fun2Meet worden verwijderd indien: de persoonlijke gegevens niet kloppen, het profiel onvolledig is ingevuld (bijv. wanneer een goed gelijkende profielfoto mist en na een herinnering nog steeds niet is geplaatst), het gedrag bij activiteiten/per mail en/of de activiteiten herhaaldelijk niet passen bij Fun2Meet. Er zal geen restitutie van het abonnementsgeld plaatsvinden.

De eigenaren van Fun2Meet zullen erop toezien dat de te organiseren activiteiten, uitingen en gedragingen passen bij het doel en bovenstaande visie van Fun2Meet. Van de deelnemers wordt verwacht dat zij de algemene waarden en normen en zo ook fatsoenlijk taalgebruik en omgang hanteren. Activiteiten die niet passen bij het doel van Fun2Meet qua inhoud, uitvoering en/of locatie, kunnen van de site verwijderd en/of niet toegelaten worden.

Niemand is verantwoordelijk voor het plezier van de ander: als organisator heet je iedereen welkom en kun je nieuwe leden wat op weg helpen. Fun2Meet gaat ervan uit dat de deelnemers zelf sociaal en communicatie vaardig zijn en zelf contacten leggen. Wel willen wij er samen wel op toezien dat het gezellig is en een ieder zich ook echt welkom voelt!

Zelf activiteiten organiseren

Wil je zelf iets organiseren? Dat kan, graag zelfs! Leuk! Vul de gegevens in bij evenement organiseren en vermeld hierbij ook duidelijk waar jij als organisator de deelnemers zult opwachten, hoeveel mensen welkom zijn en wat de kosten zijn. Schiet geen geld voor, maar laat de deelnemers zelf een kaartje o.i.d. kopen of laat hen jou via je bankrekeningnummer (evt. vooraf: dat is wel ons advies) of via een tikkie betalen. Heb je vragen over het zelf organiseren van activiteiten, laat het ons weten.

Winst? Dat mag je bij ons best maken. Sommige deelnemers plaatsen ook commerciële activiteiten op de site en dat is uiteraard akkoord. Maar natuurlijk is het fijn wanneer er ook gratis en goedkope activiteiten op de site staan. Daar komen over het algemeen ook meer deelnemers op af.

Je activiteit wordt geplaatst en bekeken. Mochten wij op- of aanmerkingen hebben, dan zullen wij je mailen en/of je activiteit aanpassen of verwijderen wanneer deze echt niet past bij onze website, zoals hierboven aangegeven.

Daten

Fun2Meet is geen datingsite. Maar.. mocht je iemand ontmoeten via een activiteit en daar verder contact mee willen, respecteer elkaar door een ander niet lastig te vallen per mail of telefoon wanneer deze aangeeft daar geen interesse in te hebben. Wanneer een ander geen prijs stelt op je mail/telefoon, respecteer dit. Wanneer blijkt dat de keuze van een ander niet gerespecteerd wordt en/of iemand lastig wordt gevallen en je een waarschuwing in de wind slaat, kan het zijn dat je wordt verwijderd van de activiteitensite. Restitutie is dan niet mogelijk.

Maar, je zult niet de eerste zijn die via een site als deze toch iemand treft: een leuke kennissenkring, een goede vriend of vriendin of wie weet een partner. Zo heeft de initiatiefnemer van Fun2Meet haar partner ook leren kennen. Dus… wie weet 🙂 

Have Fun2Meet!